+45 93 52 09 00 // rkw-skole@aalborg.dk

UngCrew til Podcasten Sidesporet

Film og Digitale Medier

UngAalborg laver Podcasten Sidesporet, som er en podcast med fokus på unges mentale trivsel. Sammen med unge, taler vi om og diskuterer de dilemmaer som måtte fylde i unges liv og tager ud på skoler og ungdomsuddannelser og inddrager unges syn og holdninger til de problemstillinger, der bliver stillet.

Underviser
Signe Olenius Grøn
Tid og sted
Det vil vi snakke om når vi mødes første gang.
Aldersgrænse
Fra 14 år til og med 22 år.
Antal ledige pladser
Der er 29 pladser tilbage.

Beskrivelse

UNGCREW TIL PODCASTEN SIDESPORET! 🎧🎤

Vi leder efter unge mellem 14-20 år, som har lyst til at være medskabere på podcasten i samarbejde med de professionelle aktørere. Du skal være interesseret i podcastmediet og være nysgerrige på at konceptudvikle en podcast på unges egne præmisser og være med i panelet. Måske er du endda også interesserede i at være med til al det tekniske bag om mikrofonen og har lyst til at lære at klippe/redigere, arbejde med SoMe eller skabe musik til en podcast. Du må gerne have en holdning til, hvad der er fedt at lytte til af podcasts, du er pligtopfyldende, overholder aftaler og har lyst til at tage ansvar og medejerskab på podcasten. Du behøver ikke være med i alle dele, men kan godt bare være med i enkelte dele, hvis du nu fx. drømmer om at blive producer. Vi søger derfor både unge til følgende:

 

Unge til at producere: Dette indebærer bl.a. at optage podcasten, lave musik og jingler, klippe optagelserne, hjælpe med udgivelse, mm. 

 

Unge til at arbejde med SoMe: Dette indebærer bl.a. at lave content, være med til at bestemme hvordan podcasten skal leve på de sociale medier, mm. 

 

Unge til panelet: Dette indebærer at være med i panelet sammen med andre unge udefra, deltage i svære dialoger og at dele ud af erfaringer, give gode råd, mm. 

 

Unge til at udvikle og koordinere: Dette indebærer bl.a. at være med til at finde ud af, hvad der rører sig hos de unge og planlægge temaer og indslag derudfra og meget andet. 

 

Unge til at være værter: her leder vi efter et par unge (16-21-årig) værter, som først og fremmest er i samme livsfase som målgruppen til Sidesporet. Som vært skal du kunne forstå dig på de problematikker, der rører sig, når man er ung. Optimalt set har du måske afsluttet din ungdomsuddannelse og har taget et sabbatår – men det er ikke et krav.

Køn, uddannelse og bopæl er ikke vigtig, men det er vigtigt, at du er et forbillede og taler sproget i øjenhøjde – med slang, SoMe og alt, hvad der hører med sig, når man er ung.

Du skal være modig og klar på at give en del af sig selv i hvert afsnit. Det er derfor en fordel, hvis du er vant til at være på sociale medier og dele ud af dit liv, ligesom det er at have kendskab til podcast og forskellige podcastformater.

 

Vores værter er empatiske, gode til at fortælle anekdoter, give råd og sætte sig i andres sted. Du skal være nysgerrig på omverden og andre mennesker og skal turde at stå foran en mikrofon og tage teten, stille spørgsmål til deltagerne i panelet og tage styringen, hvis medværten ikke kan være der på optagedagen.

 

Det er vigtig, at du er pligtopfyldende, møder op til aftaler og produktionsdage og har lyst til at bidrage og være medskaber på en podcast om mentalt sundhed til unge.

 

Vi holder en casting til værtrollerne. Dagen for dette vil blive meldt ud senere.


Du kan læse mere om Podcasten Sidesporet på: https://aalborgungdomsskole.dk/sidesporet/

Sted: Vi mødes som udgangspunkt på Ungdomskulturhuset Stationen, Stationsvej 10, 9400 Nørresundby

Kontaktperson: Camilla Lindum - mail camilla@ungaalborg.dk / mobil: 9352 0905

Underviser

Signe Olenius Grøn


Andre hold i samme kategori