+45 93 52 09 00 // rkw-skole@aalborg.dk

Projekt Team / Ideudvikling

Teater, Drama og Dans

Holdet er for dig der drømmer om at udvikle dine egne projekter! Det kan være alt fra små performances - til at skabe sin egen forestilling… eller måske drømmer du om at arrangere en open mic night - poetry slam battles, eller lave en udgave af Comedy Zoo - nu for Dob. A’s sprøde ungdom… Alt er muligt; Du er idemageren og Salen på Blok X er din legeplads!

Tid og sted
Alle onsdage klokken 16.00 - 18.00

OBS: Holdet starter op, når der er 10 tilmeldte.
Aldersgrænse
Fra 16 år til og med 25 år.
Antal ledige pladser
Der er 8 pladser tilbage.

Beskrivelse

For dig der drømmer om at være idemager - den igangsættende, den der får ting til at ske - der får en ide til at blive til virkelighed, og som sammen med et ungt kreativt netværk søger sparring og oplysning om hvordan man går fra at have den vildeste ide - til at få den gjort til virkelighed..

På holdet "Projekt Team / Ideudvikling" handler det om at skabe super sprødige og gode ideer - der bliver til virkelighed! Ideerne kan være mange - men vigtigst af alt, så handler det om at de ideer der skabes, skabes af dig og dine holdkammerater! - Både sammen og hver for sig.

Vi bruger hinanden til at sparre med - og til at bounche ideer af på - og når vi støder på ting vi ikke ved noget om, så undersøger vi det og hjælpes ad med at lære de nye ting. Vi er progressive, og sammen skaber vi et netværk af unge mennesker, med lysten til at skabe kunstneriske og kreative oplevelser sammen med, og for andre unge!. 

Blok X og den sorte sal er vores legeplads - og her hvor projekterne og de gode ideer tager sit udspring fra!

Jeg glæder mig top meget til at arbejde med jer!

Ses vi?

 

OBS: Holdet oprettes når der er 10 tilmeldte!


Andre hold i samme kategori