+45 93 52 09 00 // rkw-skole@aalborg.dk

Fransk (begynderhold)

Skolefag og Lektiecafé

Kunne du tænke dig at lære fransk? Så læs med her!

Tid og sted
Gl. Hasseris skole. Opstart tirsdag d. 09.01.24 fra 18.00 til 20.30, og indtil d. tirsdag d. 12.03.23. Holdet er åben for tilmelding i hele perioden - kom og vær med!

Aldersgrænse
Fra 12 år og 6 måneder til og med 19 år.
4500 kr.
Antal ledige pladser
Der er 9 pladser tilbage.

Vil du lærer Fransk og samtid prøve kræfter med sproget i Frankrig?

Skal du på ferie i Frankrig? Eller vil du bare gerne kunne lidt fransk?

Så kom med på dette kursus i begynder/rejsefransk, hvor vi lærer de vigtigste ord, så man kan klare sig i simple situationer på fransk.
Vi skal lære: at præsentere os selv, at købe/bestille mad på fransk, finde vej/rejse, at bede om hjælp og vi skal lære om landets kultur og geografi.
Bienvenue!

Udover undervisningen er der også tilkoblet en rejse til Marseille i Frankrig. Denne tur var planlagt for holdet i efteråret 2023, men turen blev udsat til foråret 2024, og derfor er alle pladser hertil optaget. Men alle som gerne vil, kan deltage i undervisningen.

Tilmelding, pris og antal pladser:

Foregår ved tilmelding på holdet her nederst på siden.

UngAalborgs tilbud er - kun - for unge der enten bor eller går i skole i Aalborg kommune. Ydermere så er tilmeldingen til rejsen frivillig, og hvis man gerne vil med, så forudsætter det deltagelse til alt undervisning. Medmindre det er akut sygdom.

Elever der tidligere har gået på holdet fra august til december 2023, har fortrinsret til dette hold.

4500 kroner i alt.

Første rate: 500 kroner i depositum, som betales ved tilmelding. Beløbet dækker transport frem og tilbage, overnatning, entrer mv. Anden rate betales i starten af marts 2024.

Der skal dog påregnes udgifter til måltider på turen. Plus evt. lommepenge.

Det er ikke muligt at få refunderet beløbet efter tilmelding, medmindre det f.eks. skyldes akut sygdom. Tilmeldingen er bindende, og rejsen forudsætter mindst 10 elev tilmeldinger.

Antal pladser

10 pladser er afsat til undervisningen og rejsen. Herudover er der 10 pladser til undervisningen uden rejse.

Kort om byen Marseille, Frankrig:

Turen til Marseille, Frankrig - vil foregå d. 14-17 marts 2024. Rejsen vil foregå med fly begge veje.

Kommer til senere - når det endelig program ligger fast.

Praktisk information og program om turen: Kommer til senere - når det endelig program ligger fast.

Intromøde: Kommer til i det nye år - når underviser har lavet et endeligt program.

Rammer og retningslinjer for turen:

• Alkohol, euforiserende stoffer, nikotinprodukter og energidrik af enhver art er ikke tilladt under hele opholdet. Hvis ovenstående ikke overholdes, vil eleven blive sendt hjem for forældres regning.
  • Overnatning skal altid foregå i det værelse, hvor man er tilmeldt.
  • Der vil være personale fra UngAalborg til stede under hele turen, og der vil være en medarbejdertelefon døgnet rundt under hele opholdet, som eleverne og forældre kan kontakte ved behov.
  • Yderligere punkter kommer på i starten af 2024.

Spørgsmål og kontakt:

Område 4, vest: Martin Løbner Kappel, 93520911/martin@ungaalborg.dk

Disse informationer kan også findes på UngAalborgs hjemmeside: (https://aalborgungdomsskole.dk/kontakt/?g=teamledere)

Der tages forbehold for evt. ændringer og tilpasninger.

Underviser: Ditte Kjeldsen Vesterbæk

Lektioner

Dato Tid Sted
tirsdag 9. jan. 18:00 - 20:30 Gl Hasseris Skole