+45 93 52 09 00 // rkw-skole@aalborg.dk

Teater X - Teater med Kant!

Teater, Drama og Dans

Holdet for dig der brænder for det at lave teater - dig der synes, at det at lave forestillinger er super fedt, og som har lyst til at arbejde med dig selv i fællesskab med andre. “Teater X - Teater med Kant” er holdet hvor alt kan ske - og forestillinger kan være store som små - men altid med kant - og noget på hjertet!

Tid og sted
Alle Tirsdage klokken 16.00 - 18.00
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 25 år og 12 måneder.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
3

Beskrivelse

På holdet “Teater Med Kant” arbejder vi med:

  • Kroppen og stemmen som udtryk.
  • Vi arbejder med tekster - både monologer og dialoger.
  • Vi kaster os over forskellige genrer og stilarter, alt imens vi afsøger hvilken historie vi sammen mener er vigtig at fortælle. 

På “Teater X - Teater Med Kant” stiler vi efter at bruge det vi lærer i praksis, hvilket betyder at vi er et producerende teater hold, der laver forestillinger! Sammen kaster vi os ud i forskellige projekter - og arbejder intenst mod det mål vi sætter os for.

Holdet er for alle, der har lyst til at lave teater i et forpligtende arbejdsfællesskab, hvor vi skal kunne stole på hinanden, og sammen blive endnu bedre til det at stå på en scene - derfor er det også brændende vigtigt, at man møder op til de aftalte prøvegange, da vi er afhængige af hinanden. 

Ses vi?

OBS: Vi stiler efter at lave minimum 2 forestillinger om året, og er vi endnu vildere sammen, så måske 3!
Andre hold i samme kategori