+45 93 52 09 00 // rkw-skole@aalborg.dk

Spansk begynderhold på Stolpedal skolen (forår 2024)

Skolefag og Lektiecafé

Vil du lære spansk? Så se her! Hvis du gerne vil melde dig holdet - så tilmeld dig her på siden og ellers ring/skriv til Martin fra UngAalborg (martin@ungaalborg.dk/93520911).

Asbjørn Hvitved-Andersen
Tid og sted
Torsdage fra kl. 15.30 til 18.00 på Stolpedal skolen, i lokalet hvor 8A har klasseværelse.

Holdstart torsdag d. 11.01.24 og indtil uge 14.
Aldersgrænse
Fra 12 år og 6 måneder til og med 19 år.
Det koster ingenting at være med!
Antal ledige pladser
Der er 11 pladser tilbage.

Vil du lære spansk? Så se her!

Vi starter ud helt fra bunden, og til sidst vil du kunne forstå en hel del spansk.

Til undervisningen vil vi gå i dybden med de mange aspekter af spansk og latinamerikansk kultur,
og bruge dem som værktøjer til sprogtilegnelse. Som et af de mest talte sprog, med tæt sproglig relation til
engelsk, er spansk et værdifuldt redskab som kan bruges i mange sammenhænge. Til ferien, et studieophold i Spanien
eller måske et fremtidigt arbejde, er spansk et sikkert valg. Hasta la vista!

Husk: Medbring gerne egen bærbar computer eller papir og skriveredskaber.

Udover undervisningen er der også tilkoblet en rejse til Barcelona i Spanien. Denne tur var planlagt for holdet i efteråret 2023, men turen blev udsat til foråret 2024, og derfor er alle pladser hertil optaget. Men alle som gerne vil, kan deltage i undervisningen.

Tilmelding, pris og antal pladser:

Foregår ved tilmelding på holdet her nederst på siden.

UngAalborgs tilbud er - kun - for unge der enten bor eller går i skole i Aalborg kommune. Ydermere så er tilmeldingen til rejsen frivillig, og hvis man gerne vil med, så forudsætter det deltagelse til alt undervisning. Medmindre der er akut sygdom.

Elever der tidligere har gået på holdet fra august til december 2023, har fortrinsret til dette hold.

4500 kroner i alt.

Første rate: 500 kroner i depositum, som betales ved tilmelding. Beløbet dækker transport frem og tilbage, overnatning, entrer mv. Anden rate betales i starten af marts 2024.

Der skal dog påregnes udgifter til måltider på turen. Plus evt. lommepenge.

Det er ikke muligt at få refunderet beløbet efter tilmelding, medmindre det f.eks. skyldes akut sygdom. Tilmeldingen er bindende, og rejsen forudsætter mindst 10 elev tilmeldinger.

Antal pladser

10 pladser til rejsen. Udover dette er der 10 pladser til ordinær undervisning.

Kort om byen Barcelona, Spanien

Turen til Barcelona, Spanien - vil foregå d. 4-7 april 2024. Rejsen vil foregå med fly begge veje.

Kommer til senere - når det endelig program ligger fast.

Praktisk information og program om turen: Kommer til senere - når det endelig program ligger fast.

Intromøde: Kommer til i det nye år - når underviserne har lavet et endeligt program.

Rammer og retningslinjer for turen:

• Alkohol, euforiserende stoffer, nikotinprodukter og energidrik af enhver art er ikke tilladt under hele opholdet. Hvis ovenstående ikke overholdes, vil eleven blive sendt hjem for forældres regning.
  • Overnatning skal altid foregå i det værelse, hvor man er tilmeldt.
  • Der vil være personale fra UngAalborg til stede under hele turen, og der vil være en medarbejdertelefon døgnet rundt under hele opholdet, som eleverne og forældre kan kontakte ved behov.
  • Yderligere punkter kommer på i starten af 2024.

Spørgsmål og kontakt:

Område 4, vest: Martin Løbner Kappel, 93520911/martin@ungaalborg.dk

Disse informationer kan også findes på UngAalborgs hjemmeside: (https://aalborgungdomsskole.dk/kontakt/?g=teamledere)

Der tages forbehold for evt. ændringer og tilpasninger.

Underviser: Asbjørn Hvitved-Andersen - 21720664

Asbjørn Hvitved-Andersen

Lektioner

Dato Tid Sted
torsdag 8. feb. AFLYST!!! AFLYST!
torsdag 11. jan. 15:30 - 18:00 Stolpedalsskolen
torsdag 18. jan. 15:30 - 18:00 Stolpedalsskolen
torsdag 25. jan. 15:30 - 18:00 Stolpedalsskolen
torsdag 1. feb. 15:30 - 18:00 Stolpedalsskolen